ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Ογκώδη ή ευαίσθητα προϊόντα ή φυτά μεγάλου μεγέθους που δεν μπορούν να αποσταλούν με Acs, αποστέλλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και παραλαβή από τον πελάτη από το πρακτορείο της πόλης του.

Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή γίνεται με τραπεζική κατάθεση ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέσω Viva Payments ή PayPal. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή.

Η αποστολή μέχρι το πρακτορείο της Αθήνας είναι δωρεάν. Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής από το πρακτορείο της Αθήνας μέχρι το πρακτορείο της πόλης του. Το κόστος εξαρτάται από τον προορισμό και τον όγκο της παραγγελίας. Ενδεικτικό κόστος για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας: 3-7 ευρώ.

Στις περισσότερες πόλεις υπάρχει η δυνατότητα και κατ'οίκον παράδοσης με έξτρα χρέωση που καθορίζει το πρακτορείο της εκάστοτε πόλης.

Η αποστολή φυτών με πρακτορείο μεταφορών αποτελεί μία από τις πιο ασφαλής μεθόδους αποστολής, καθώς τα φυτά ταξιδεύουν συσκευασμένα σε ανοικτή συσκευασία (κουτί) και φτάνουν στο πρακτορείο της κάθε πόλης στην ίδια ακριβώς κατάσταση που βρίσκονταν πριν αποσταλούν.