ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

 • Με PayPal αν έχετε ήδη λογαριασμό στη PayPal ή αν δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στην υπηρεσία αυτή.
 • Με χρήση πιστωτικής κάρτας, επιλέγοντας πληρωμή με PayPal και στο παράθυρο πληρωμής αφού επιλέξετε: "Pay with Debit or Credit card". Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.
 • Με χρήση πιστωτικής κάρτας, επιλέγοντας πληρωμή με Viva Wallet.  Η διαδικασία πληρωμής μέσω Viva Wallet είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

  Στον τρόπο πληρωμής επιλέξετε "Τραπεζική κατάθεση". Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

  Εurobank:     GR7602602600000880200300550
  Alpha Bank:  GR6901405000500002101393428
  Πειραιώς:      GR2801725120005512016252815

  Δικαιούχος: Πετρόπουλος Σ. Δημήτριος

  Η πληρωμή με τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να ολοκληρωθεί την ημέρα της παραγγελίας ή το αργότερο την επομένη. Παραγγελίες για τις οποίες δεν έχει γίνει επιβεβαίωση πληρωμής εντός 2 ημερών ακυρώνονται αυτόματα.
  Σε περίπτωση πληρωμής από τρίτη τράπεζα, θα πρέπει υποχρεωτικά να επιλεγεί τα διατραπεζικά έξοδα να επιβαρύνουν 100% τον πελάτη. Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία δεν εκτελείτε αν δεν εξοφληθεί εξ' ολοκλήρου το ακριβές ποσό της παραγγελίας.
 • Με αντικαταβολή. Επιλέξτε στον τρόπο αποστολής, πληρωμή με αντικαταβολή. Η υπηρεσία έχει έχτρα χρέωση 3,00€.
  Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά στον χώρο που έχει υποδείξει ο πελάτης και ισχύει για ποσά έως 500€. Για παραγγελίες άνω των 200€ ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή του 30% της συνολικής αξίας της παραγγελίας, ιδιαίτερα αν πρόκειται για προϊόντα που απαιτούν παραγγελία από προμηθευτή. Για όλες τις παραγγελίες με αντικαταβολή ακολουθεί συνήθως τηλεφωνική επιβεβαίωση.

 • Με παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημά μας (Ηρώων Πολυτεχνείου, 24131, Καλαμάτα). Οι παραλαβές από το κατάστημα θα πραγματοποιούνται τις ώρες και τις ημέρες που λειτουργεί η επιχείρηση. Οι παραλαβές θα μπορούν να πραγματοποιούνται την επόμενη εργάσιμη μέρα από την ημέρα της παραγγελίας. Σε αυτή τη περίπτωση δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής και αντικαταβολής. Παραγγελίες που δεν παραλαμβάνονται εντός 3 ημερών ακυρώνονται αυτόματα.