ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Αποστολή με Acs ή Elta Courier 

Η αποστολή με Elta Courier έχει χρέωση 3.

Η αποστολή με Acs έχει χρέωση ανάλογα με το συνολικό βάρος των προϊόντων της παραγγελίας. 

4€ για βάρος έως 2kg, 6€ για βάρος από 2-4kg, 8€ για βάρος από 4-6Kg και 10€ για βάρος μεγαλύτερο από 10Kg.

Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, υπάρχει χρέωση 3.00€.

Ο χρόνος προετοιμασίας και αποστολής με Acs ή Elta Courier είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Χειριζόμαστε την κάθε παραγγελία με πολύ προσοχή και προσεκτικό αμπαλάρισμα των φυτών, ώστε να φτάσουν σε άριστη κατάσταση, κάτι που απαιτεί περισσότερο χρόνο από παραγγελίες που δεν περιέχουν φυτά.

 

Μερικές περιοχές της Ελλάδος θεωρούνται δυσπρόσιτες περιοχές (ΔΠ) και επιβαρύνονται με αυξημένο κόστος αποστολής. Σε αυτές τις περιπτώσεις η παραγγελία παραλαμβάνεται από τον πελάτη από το κοντινότερο κατάστημα της Acs ή Elta Courier  της περιοχή του. Για να δείτε αν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη πατήστε εδώ: https://www.acscourier.net/el/search-location

 

2. Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών

Ογκώδη ή ευαίσθητα προϊόντα ή φυτά μεγάλου μεγέθους που δεν μπορούν να αποσταλούν με Acs ή Elta Courier, αποστέλλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών και παραλαβή από τον πελάτη από το πρακτορείο της πόλης του.

Ο χρόνος προετοιμασίας και αποστολής με πρακτορείο είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή γίνεται με τραπεζική κατάθεση ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέσω Viva Payments ή PayPal. Δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή.

Η αποστολή μέχρι το πρακτορείο της Αθήνας είναι δωρεάν και απαιτεί ελάχιστη παραγγελία 20 ευρώ. Ο πελάτης επιβαρύνετε με τα έξοδα αποστολής από το πρακτορείο της Αθήνας μέχρι το πρακτορείο της πόλης του. Το κόστος εξαρτάται από τον προορισμό και τον όγκο της παραγγελίας. Ενδεικτικό κόστος για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας: 3-7 ευρώ.

Στις περισσότερες πόλεις υπάρχει η δυνατότητα και κατ'οίκον παράδοσης με έξτρα χρέωση που καθορίζει το πρακτορείο της εκάστοτε πόλης.

Η αποστολή φυτών με πρακτορείο μεταφορών αποτελεί μία από τις πιο ασφαλής μεθόδους αποστολής, καθώς τα φυτά ταξιδεύουν συσκευασμένα σε ανοικτή συσκευασία (κουτί) και φτάνουν στο πρακτορείο της εκάστοτε πόλης στην ίδια ακριβώς κατάσταση που βρίσκονταν πριν αποσταλούν.

Απαραίτητη προϋπόθεση για αποστολή κάθε παραγγελίας είναι ο πελάτης να έχει καταχωρήσει κατά την παραγγελία του ένα ελληνικό νούμερο κινητής τηλεφωνίας. Σε περίπτωση που αυτό δεν έχει γίνει, η 'Greenleaf' δε φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αποτυχία στην παράδοση της παραγγελίας. 

Η Greenleeaf μπορεί να αλλάξει την επιλογή του τρόπου αποστολής, αν αυτό κριθεί απαραίτητο, ζημιογόνο, ασύμφορο ή επικίνδυνο για την ασφάλεια και τη σωστή και έγκαιρη παράδοση των προϊόντων στον πελάτη.

 

Αποστολή σε Κύπρο

Η αποστολή γίνεται με Elta Courier Express και η χρέωση υπολογίζεται με βάση το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας.

Όλες οι αποστολές για Κύπρο παραδίδονται (εκτός απροόπτου) σε 2-4 εργάσιμες ημέρες.