ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των προϊόντων στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται με Elta Courier ή Acs. Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής αφορά προϊόντα μικρού όγκου και βάρους, τα οποία μπορούν να αποσταλούν μέσω courier. Σε περίπτωση προϊόντων με μεγάλο όγκο, η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών.

Φυτά μικρού μεγέθους (όπως παχύφυτα, κάκτοι κ.λπ.) αποστέλλονται με Acs σε κλειστή συσκευασία και αφού έχουν συσκευασθεί με τα κατάλληλα υλικά. ώστε να φτάσουν σε εσάς σε άριστη κατάσταση.

Τα  ογκώδη φυτά που δεν μπορούν να αποσταλούν με Acs, τοποθετούνται σε ανοικτή συσκευασία και η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών και παραλαβή από το πρακτορείο της περιοχής σας. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι τα φυτά θα φθάσουν σε εσάς σε άριστη κατάσταση και χωρίς να καταπονηθούν.

Σε κάθε περίπτωση θα εξετάσουμε προσεκτικά την παραγγελία σας και θα επιλέξουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποστολής.

Σε περίπτωση αποτυχημένης παράδοσης της αποστολής, με υπαιτιότητα του παραλήπτη (π.χ. απουσία του κατά την παράδοση), δε φέρουμε καμία ευθύνη για την κατάσταση των φυτών κατά τις επόμενες προσπάθειες παράδοσης ή μετά από πολυήμερη παραμονή του  δέματος σε κατάστημα της Acs.

Ο παραλήπτης είναι υπεύθυνος να μεριμνήσει για την άμεση παραλαβή του δέματος από το κατάστημα της Acs.

Αποστολή σε Κύπρο

Η αποστολή γίνεται με Elta Courier Express και η χρέωση υπολογίζεται με βάση το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας.

Όλες οι αποστολές για Κύπρο παραδίδονται (εκτός απροόπτου) σε 2-4 εργάσιμες ημέρες.