ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των προϊόντων στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται με Acs. Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής αφορά προϊόντα μικρού όγκου και βάρους, τα οποία μπορούν να αποσταλούν μέσω courier. Σε περίπτωση προϊόντων με μεγάλο όγκο, η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών.

Φυτά μικρού μεγέθους (όπως παχύφυτα, κάκτοι κ.λπ.) αποστέλλονται με Acs σε κλειστή συσκευασία και αφού έχουν συσκευασθεί με τα κατάλληλα υλικά. ώστε να φτάσουν σε εσάς σε άριστη κατάσταση.

Τα  ογκώδη φυτά που δεν μπορούν να αποσταλούν με Acs, τοποθετούνται σε ανοικτή συσκευασία και η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών και παραλαβή από το πρακτορείο της περιοχής σας. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι τα φυτά θα φθάσουν σε εσάς σε άριστη κατάσταση και χωρίς να καταπονηθούν.

Σε κάθε περίπτωση θα εξετάσουμε προσεκτικά την παραγγελία σας και θα επιλέξουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποστολής.

Τα terrarium όσο ιδιαίτερα και μοναδικά είναι, άλλο τόσο ευπαθή είναι στη μεταφορά τους. Γι'αυτό το λόγο η αποστολή τους γίνεται μόνο μέσω πρακτορείου μεταφορών και παραλαβής τους από εσάς από το κοντινότερο πρακτορείο της περιοχή σας. Συσκευάζονται με πολλή προσοχή σε ανοικτή συσκευασία και με τέτοιο τρόπο ώστε η μεταφορά τους να είναι 100% ασφαλής.
Εγγυόμαστε την άριστη κατάσταση των terrarium μόνο μέχρι το πρακτορείο παραλαβής. Ελέγξτε το πριν το παραλάβετε και ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση που δεν είναι σε άριστη κατάσταση. Αφού το παραλάβετε φροντίστε με προσοχή τη μεταφορά του μέχρι το καινούργιο του σπίτι!